A kedvenc videó konvertáló programom

A videók konvertálása más típusú videókká vagy éppen MP3 hangfájlokká mindennapos problémát jelent(ett). Akinek nincs szüksége komolyabb videóvágásra a konvertálás előtt, hanem csak át akarja alakítani a létező videóit például a helytakarékosság miatt vagy feliratozni akar egy videót, annak a Freemake Video Convertert tudom ajánlani.

Legyen szó AVI, WMV, XBOX, MP3, HTML5, 3GP, Apple, FLV vagy még legalább egy tucatnyi más formátumról, nem okoz neki problémát konvertálni. Beállítjuk a videó és a hang minőségét, a felbontást, a képarányt és ezek alapján kapunk tőle egy becsült méretet is az új videóról, mielőtt elkezdenénk a konvertálást. Hozzáadhatsz külső feliratokat és így konvertálhatod a videókat. Ez a rengeteg formátum az oka annak, hogy szeretem ezt a programot. Nem kell több különböző programot telepítenem, mert minden egyben benne van.

Külön hasznos funkció az egykattintásos Youtube videófeltöltés.

Használod a programot? Tudsz ennél jobbat? Írd meg nekem!

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg az ismerőseiddel! Szólj hozzá!
  •  
  •  
  •   
  •  

A szerzőről

A cikk szerzője online marketing és IT ismereteinek kombinálásával, egyedi látásmódjával segít vállalkozóknak és szervezeteknek bevételeik növelésében. Nem ismer lehetetlent, szereti a változatosságot. Szabadidejében kutyákkal játszik, sportol vagy a barátnőjével van.

Vélemény, hozzászólás?