Marketing és informatika – Mi ez a blog?

A Digitális Innováció célja, hogy a szakmai utam során felmerülő problémákat és azok megoldását mutassa be közérthetően.

Miért kezdted el írni ezt a blogot?

Hiszem, hogy a technológia, informatika és az üzleti tudás egyre erősebb összefonódásából nem csak a nagyok, hanem a kisvállalkozások, a nonprofit szervezetek, de még a magánemberek is profitálhatnak.

Sok ötlet és hasznos információ veszik el a sülllyesztőben pusztán azért, mert nincs meg a megfelelő platform ezek feljegyzésére.

Az e-kereskedelem az egész világon dinamikusan bővül és ez még hosszú évekig így marad. A blogot azért kezdtem el írni, hogy az utam során felmerülő problémákat publikáljam. Ha csak egyetlen embernek segítenek a bejegyzéseim, akkor már megérte.

Kérdésed vagy egy jó ötleted van? Keress akár most elérhetőségeim egyikén és beszélgessünk el egy kávé mellett élőben vagy Skype-on keresztül!

Hogyan tudsz velem kapcsolatba lépni?

Ha kapcsolatba szeretnél lépni velem, akkor írj nekem bátran az alábbi gombra kattintva vagy küldj egy gyors messenger üzenetet a Digitális Innováció Facebook oldalán.